Arghhh. Ik maak me zo schuldig aan dit domme gedoe.

Het afgelopen jaar heb ik mijn klanten aangemoedigd om meer van zichzelf te delen en echt in contact te komen met de mensen met wie ze verbonden zijn op sociale media en zich te concentreren op het bouwen van hun eigen digitale gemeenschappen. Ik heb dit advies gegeven aan iedereen die ik kan bedenken en herhaal dit keer op keer aan een van mijn klanten die bereid zijn te luisteren🤞🏽 En toch heb ik mezelf schuldig bevonden aan het doen van precies het tegenovergestelde, niet slechts één keer, maar de hele tijd in het afgelopen jaar van het opbouwen van mijn eigen bedrijf. Hypocriet - JA! 🤦🏽‍♀️ Gelukkig ben ik een werk in uitvoering en laat ik oude gewoontes los Natuurlijk ben ik me ook zeer bewust van de diepgewortelde redenen voor mijn vroegere liefdes-/haatrelatie met sociale media, maar wat nog belangrijker is, ik heb me gerealiseerd dat al die redenen er echt niet toe doen, omdat het 100% echt met jou is, is belangrijker. Ik wil dit gesprek dus graag een andere wending geven en ik hoop dat je ervoor openstaat om me volgend seizoen wat beter te leren kennen. Omdat ik meer van mijn persoonlijke gedachten over branding en #entrepreneurlife ga delen terwijl ik groei en de gouden nuggets deel die ik leer, en gaandeweg blijf ik het werk dat ik doe en de geweldige klanten delen die ik mag doen het met! - Anneline #personalbrandingtips #branddevelopment #fempreneurssecrets #growasyougo #smallbusinesssupport #womeninbranding #womensupportingwomen #womeninspirerendewomen


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven